Verzending en levering

Wij verpakken en verzenden je plant met de grootste zorg. Hierbij letten wij ook op de weersomstandigheden binnen Nederland. Wanneer het vriest binnen Nederland verzenden we je plant niet, totdat het weer verbeterd. Wel heb je de mogelijkheid een heatpack aan je bestelling toe te voegen waardoor verzending bij vorst mogelijk is. Ook bij een hittegolf zullen we je plant niet verzenden. We houden je hiervan op de hoogte en verzenden het pakket zodra de weersomstandigheden dit toelaten. Let op: wij houden alleen rekening met de weersomstandigheden binnen Nederland. Je bent zelf verantwoordelijk voor het controleren van de weersomstandigheden binnen jouw land, stel je bestelling uit wanneer het te koud of te warm is.

In het kader van de regels van de koop op afstand zal Moyashi bestellingen tenminste binnen 5 dagen uitvoeren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 1 week na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij of zij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

Aan de leveringsplicht van Moyashi.nl zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door Moyashi geleverde zaken aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering. Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.

Wij verzenden onze producten in samenwerking met PostNL.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat je meevoeren op reis naar de magische wereld van de kracht van kruiden, smudge sticks en workshops!