De reis van Moyashi naar meer bewustzijn

De corona periode was voor mij een tijd waarin ik meer ruimte voelde om na te denken wat nog wel en niet bij mij paste. Tijdens een wandeling in het bos, kwam de gedachte:

“Doe ik nog iets waar ik echt achter sta of belangrijk vind met mijn werk als Visual Merchandiser?”

Met liefde maakte ik etalages van winkels meer “fashionable” en commercieel. Maar het paste gewoon niet meer. Diep van binnen voelde ik dat fast fashion niet meer bij mij paste en ik meer terug naar de basis wilde.

Tijdens die wandeling in het bos kwam de vraag dus weer naar boven of ik echt blij was met mijn leven en of ik nog wel de dingen deed die ik echt belangrijk vond in het leven. Ik voelde aan alles dat er iets drastisch moest veranderen. Meer vanuit mijn kern in plaats van de kern van de maatschappij. Een tijd van niet weten ging voorbij en ik kwam tot de conclusie dat mijn kern de natuur, kruiden, gezond blijven en bewustwording mijn kernwaarden waren.

Ik begon aan de opleiding tot herborist en voelde mij daar helemaal thuis

Wat een rijkdom heeft onze natuur ons te bieden! Ik heb mijn opleiding tot herborist ondertussen met trots afgerond en voel dat ik nu een nieuw verhaal mag gaan schrijven.

Het voelt ontzettend goed om zoveel te hebben geleerd over alle mooie kennis van kruiden en planten die door de jaren heen verloren zijn gegaan. De eeuwenoude kennis is van generatie op generatie doorgegeven en dat wil ik in stand houden. Door bewustwording te creëren voor je innerlijke natuur én de natuur om je heen. Zodat de generatie na ons kan genieten van de wilde wonderen, en een leven in overvloed.

Het is een levensstijl en een pad waarin je elke dag nieuwe dingen ziet, leert en tegenkomt. De natuur is een magische wereld waar we door de drukte van het leven soms ver van verwijderd worden.

‘‘Nature does not hurry,
yet everything is accomplished’’

Lao Tzu

Creëren en nieuwe dingen ontdekken is wat ik het liefst doe. Ik wil graag een duurzaam alternatief aanbieden voor de massaproductie. Producten die met liefde en de juiste intentie zijn gemaakt.

Ik wil je laten verbinden met de natuur en mijn kennis delen, zodat je zelf aan de slag kan gaan. Je creatieve potentieel ontdekken en in je eigen kracht kan gaan staan.

Laten we samen zaadjes van bewustzijn planten.

Wil je meer leren over de kracht van de inheemse natuur? Lees een van mijn blogs of volg een workshop!

Maak jouw eigen kruiden ritueel

Aura Spray

Grond jezelf met
magische kruiden

Workshop

Samen groeien
en bloeien

Wat anderen zeggen…

Die duurzame en natuurvriendelijke smudge sticks hebben lang bij mij als pronkstuk op het glazen schelp schaaltje gelegen. Ze zijn zo prachtig dat ik zie niet durfde aan te steken. Uiteindelijk gedaan en ze ruiken fantastisch.

Aksana

Een enorm fijne website om op te kijken en informatie te lezen. Het product is ook fijn, snel verstuurd en een goeie service. Dankjewel voor het mooie werk dat jullie doen.

Amber Meijer

De wierook workshop van Moyashi is zo ontzettend fijn. Anne-Floor en Caroline stellen je gelijk op je gemak, er is ruimte om volledig jezelf te zijn en met de oefeningen kom je ook helemaal tot rust. Ik zou het iedereen aanraden om een workshop te volgen en een moment voor jezelf te nemen.

Nikki

Het was zo ontzettend fijn om met mijn handen bezig te zijn, ik ben helemaal ontspannen!

Kim

Ik heb al vaker smudge sticks gekocht en het helpt mij om mijn huis energetisch te reinigen. Ik merk dat ik beter slaap en de energie een stuk lichter voelt in huis. Daarnaast zien ze er ontzettend mooi uit, bijna zonde om aan te steken.

Samantha

Een heerlijke spray met een zeer ontspannende werking en heeft tevens een zeer kenmerkende geur die me doet denken aan een verfrissende, mystieke boswandeling!

Lotje

Inmiddels al diverse smudge sticks van Moyashi in huis. Heerlijk om na een opruim beurt in huis te smudgen! Elke stick is weer een feestje. Klein nadeel: de smudge sticks zijn zo mooi, dat het bijna jammer is om ze aan te steken, daarom heb ik er een paar voor de sier in de huiskamer.

Diana

Het Moyashi atelier

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat je meevoeren op reis naar de magische wereld van de kracht van kruiden, smudge sticks en workshops!