Gronden in een potje? Ja echt!

Inhoudsopgave

  Een aura spray, is een spray die je over je aura heen sprayt, zodat de werking en geuren van de ingrediënten jou kunnen helpen.

  Er bestaan veel soorten aura sprays, voor gronding, zelfliefde, bescherming of bijvoorbeeld zuivering. 

  Ik besloot om een aura spray te maken, omdat ik het zelf lastig vond om rust te creëren tussen werk, vergaderingen en studie. “Ik was op zoek naar iets wat mij kon helpen tijdens deze periode. Toen had ik op een dag het idee om zelf iets te maken wat een moment creëert. Iets waarin geur mij terugbrengt naar een fijne situatie, bijvoorbeeld in combinatie met een ademhalingsoefening. Zo is deze aura spray tot stand gekomen.” 

  Je vindt in de aura spray verschillende ingrediënten die je helpen met gronden. Zo werken de geuren van grove den, sinaasappel en sandelhout aardend. Geur is vaak persoonlijk, maar dit zijn echt geuren die je herkent van wandelingen in de natuur. Het zijn hele subtiele geuren. Lavendel Hydrolaat heeft niet de uitgesproken lavendelgeur. Het fijne aan een aura spray is daarnaast dat je niets hoeft in te nemen, maar je gewoon kunt sprayen. Door het kleine formaat kun je de spray overal mee naartoe nemen, zelfs in je handbagage in het vliegtuig! 

  Gronden is ontzettend belangrijk, omdat je op deze manier letterlijk kunt ontladen.

  Er zijn veel manieren om dit te doen. Aura sprays zijn er één van, maar denk bijvoorbeeld ook aan het op blote voeten lopen in het gras. Deze twee dingen, in combinatie met elkaar, is helemaal een fijne en makkelijke mogelijkheid om weer bij jezelf te komen. 

  Daarnaast vond ik het een fijn idee om andere mensen die dit probleem kennen ook te helpen. Als je dan daadwerkelijk verhalen hoort van personen die het gebruiken en er echt baat bij hebben, dan maakt me dat wel trots. Zo voelen mensen echt letterlijk de rust over zich vernevelen, slapen ze beter in en voelen ze zich meer gegrond.

  Ademhalingsoefeningen met aura spray 

  Een spiritual practice hoeft niet altijd een half uur te duren, maar kan ook juist soms kort en bondig zijn. Met deze ademhalingsoefening in combinatie met aura spray, ben je binnen no time weer in je eigen gegronde energie.

  Ga staan, zitten of liggen en adem vier tellen diep in door je neus en vier tellen diep uit door je mond. Herhaal dit ongeveer vier keer en spray ondertussen de aura spray over je kruin heen, tot je je weer rustig voelt. 

  Deze aura spray in huis, je vindt ‘m hier

  Liefs

  Misschien ook interessant

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat je meevoeren op reis naar de magische wereld van de kracht van kruiden, smudge sticks en workshops!