Samenwerking Moyashi en Meisje Potter

Het verhaal van de samenwerking tussen Moyashi en Meisje de Potter.

Inhoudsopgave

  Wij geloven in eerlijke en duurzame producten, maar hoe zijn wij tot het verkopen van smudge sticks en spell jars gekomen?

  Anne-Floor heeft een Reiki studio aan huis en in 2021 was zij op zoek naar een persoon die haar kon voorzien van smudge sticks uit Nederland. Dat bleek alleen niet zo makkelijk. Caroline zag haar oproep en dacht meteen: “Waarom maken we ze niet zelf?” Caroline: “Ik was al bezig met de opleiding tot herborist en had een hele tuin vol met planten en kruiden. Toen ik Anne-Floor haar oproep zag, dacht ik meteen: “Dit is een mooie samenwerking!” 

  Alles wordt geteeld in de Moyashi tuin van Caroline, hier in Zeeland. Met veel liefde en zorg worden de kruiden en planten onderhouden. Elk seizoen biedt ons andere kruiden, maar dat maakt het juist mogelijk om creatief aan de slag te gaan. We testen altijd eerst of de kruiden gezamenlijk ook hun werking doen, indien dit het geval is, gaan we ze maken voor de verkoop! 

  We vinden het belangrijk om exact te weten waar onze producten voor de smudge sticks vandaan komen. Dat geldt ook voor de eventuele kweker. Caroline heeft deze zorgvuldig uitgezocht. Daarna wordt alles geplant hier in Zeeland en kunnen alle planten en kruiden groeien. Zodra de plant er klaar voor is, gebruiken we een deel ervan, zodat deze daarna verder kan groeien. Ook bijna alle bloemen die je in de smudge sticks ziet komen uit de Moyashi tuin. We creëren samen met de natuur en op is op. 

  Onze missie is om jou te voorzien van eerlijke producten.

  Waarmee jij jouw huis of jezelf kunt reinigen en ook jouw energie kunt beschermen. Weet je niet goed welk product bij jouw past? Je kunt altijd een mailtje sturen naar caroline@moyashi.nl!

  Bewustwording rondom het gebruik en herkomst van de kruiden en dit eeuwenoude ritueel van de native americans vinden we belangrijk. Wil je daar meer over weten, volg ons dan op social media!

  Liefs, Caroline en Anne-Floor

  Misschien ook interessant

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat je meevoeren op reis naar de magische wereld van de kracht van kruiden, smudge sticks en workshops!