Werken met orakel kaarten

Inhoudsopgave

  Doe dit altijd op een manier die goed aanvoelt voor jou.

  Hieronder leg ik uit hoe ik graag te werk ga en wellicht zijn het nuttige tips om zelf toe te passen.

  Creëer je sacred space.

  Zorg ervoor dat je een comfortabele ruimte voor jezelf creëert. Neem een rustgevende kruidenthee en zorg voor een comfortabele zitplaats. Maak je geest leeg en adem drie tot zes keer diep in. Je kunt de energie van zowel jezelf als het deck eerst reinigen met een plant naar keuze. Onze smudge sticks zijn hiervoor ook zeer geschikt.

  Zet je intentie.

  Zodra je je rustig voelt, richt je je op je intentie. Sluit eventueel je ogen, denk aan je intentie of spreek hem hardop uit. Je kunt kiezen voor een specifieke legging uit het boekje of op een intuïtieve manier met één of meerdere kaarten werken. Het is belangrijk dat je je aandacht gericht houdt op je intentie.

  Kies je kaart of kaarten.

  Ik geef er de voorkeur aan om de kaarten te schudden tot er spontaan een kaart uitvalt, maar je kunt ze ook van links naar rechts uitleggen. Scan de kaarten en wanneer je een aantrekkingskracht voelt tot een bepaalde kaart, trek je deze kaart en leg je hem voor je neer. Denk tijdens het kiezen van de kaarten steeds aan je intentie.

  In het bijbehorende boekje worden verschillende spreads en interpretaties van de kaarten uitgelegd. Lees het met een open hart en kies wat bij jou past. Het gaat niet om goed of fout, maar luister naar de energie die resoneert met jouw levenssituatie.

  Jouw ervaring.

  Ik ben nieuwsgierig naar wat jij als bijzonder ervaart bij het werken met orakelkaarten. Deel zeker je ervaringen met me op mijn instagram pagina @moyashi.nl of volg me en maak kennis met de verborgen krachten van de natuur en wordt je bewust van de wilde wonderen in onze omgeving.

  Liefs, Caroline

  Misschien ook interessant

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat je meevoeren op reis naar de magische wereld van de kracht van kruiden, smudge sticks en workshops!